sunshine

Referenties

Anoek Santegoeds en Constantijn van Eys

Wij hebben eerst Alexander en daarna ook Philip altijd met een heel goed gevoel bij Sylvia gebracht. De kinderen vonden het hier erg leuk en werden goed verzorgd. Het intieme sfeertje zorgt ervoor dat de kinderen veel aandacht krijgen en dat de communicatie met de ouders erg goed en persoonlijk is. Ook hebben we de balans tussen duidelijke regels en het liefdevol omgaan met onze kinderen als zeer prettig ervaren. Onze kinderen waren altijd blij als ze weer een dag bij Sylvia mochten doorbrengen! Kortom wij kunnen ons geen betere gastouder wensen!

Ruud Geerards en Astrid Hoedjes

Lyana, onze dochter, is 4 jaar naar Sylvia gegaan 3 dagen per week. Ze heeft niet alleen gezorgd voor een veilig en schoon verblijf, maar heeft Lyana ook mede opgevoed. Het woord ouder bij gastouder is zeker van toepassing op Sylvia. We zijn zeer trots als onze kleine meid netjes het handje voor de mond houdt als ze moet hoesten. Dat leren lang niet alle kindjes (dankjewel Sylvia!). Sylvia is een betrokken gastouder, die ook goed in de gaten heeft als er iets niet in orde is. De betrokkenheid bij onze dochter hebben we ook zeer gewaardeerd. Een zeer ervaren gastouder, die de drie R's (rust, regelmaat en reinheid) heel goed weet te hanteren. Iets wat in onze ogen heel belangrijk is voor de allerkleinsten. Kortom een gastouder, die zeker aan te bevelen is voor je kleine!

Roy Veugelers en Nicole Beerens

Bijna 7,5 jaar brachten wij, met veel plezier, eerst onze dochter Kim en later onze zoon Bram, naar Sylvia toe. Sylvia gaf ons vanaf de eerste kennismaking een vertrouwd gevoel en in de afgelopen jaren is dit altijd zo gebleven. Onze kinderen zijn steeds met een lach op hun gezicht naar haar toe gegaan en dat is voor ons het allerbelangrijkst. Ze hebben alle ruimte om te spelen en zichzelf te zijn, maar leren tegelijkertijd dat er ook regels zijn waar ze zich aan moeten houden. Het enthousiasme waarmee Sylvia voor onze (en andere) kinderen zorgt en de hartelijkheid en interesse die ze naar ons toe toont, maken haar in onze ogen een geweldige gastouder.

Floris en Chrit Werdmölder-Smeets

Onze eerste kwam bij Sylvia toen ze drie maanden oud was in 2000. Onze jongste kwam erbij in 2005. Meyke is inmiddels een tiener en heeft geen oppas meer nodig, maar ze heeft nog altijd hele warme herinneringen aan haar tijd bij de liefste oppas ter wereld. Mees komt nu nog twee keer per week, na school en gaat nog altijd met plezier. Sylvia is een lieve en consequente duizendpoot met humor. Het is bij haar altijd netjes en schoon en haar rustige manier van oppassen zorgt ervoor dat de kinderen die ze onder haar hoede heeft altijd lief en rustig aan het spelen zijn. Sylvia is er altijd, houdt niet van stilzitten. Een oppas waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Theo en Cyntia Guntlisbergen-Vorselen

Ik heb twee kinderen, een dochter van vier en een zoontje van twee jaar. Beiden zijn vanaf drie maanden bij Sylvia gekomen. Mijn dochter gaat inmiddels naar de BSO. Ze is er altijd met plezier naar toe gegaan. Mijn zoontje komt er nog steeds en ook hij vindt het leuk. Ik heb ze ook altijd met een gerust gevoel bij haar achter gelaten. De kinderen worden er goed verzorgd en alles is er heel schoon en veilig. Zoekt u een betrouwbare oppas? Dan raad ik Sylvia zeker aan!

Nancy Jansen

Na 12 jaar heb ik onlangs afscheid genomen van opvang bij Sylvia doordat de jongste naar de basisschool is gegaan. Het vele aantal jaren zegt eigenlijk al genoeg. Sylvia is een hele goede, flexibele en consequente gastouder. Ik heb al die jaren op een zeer prettige en open manier met haar samengewerkt. Vanaf het begin heb ik zonder twijfel alledrie de kinderen met een gerust hart ondergebracht bij Sylvia. Ik heb altijd méér dan alleen opvang ervaren.

Paul en Claudia van Ekerschot

Sylvia heeft vanaf dat onze Joep 6 maanden was, tot aan het begin van de basisschool, Joep drie dagen in de week opgevangen. Ook als wij een keer op een andere dag extra opvang nodig hadden, was zij (indien de groep niet groter was dan max. 6 kindjes) beschikbaar om Joep op te vangen. Voor ons zeer belangrijk omdat wij geheel afhankelijk waren van Sylvia en geen achtervang hadden van opa’s en oma’s. Het feit dat er maar maximaal 6 kinderen per dag bij Sylvia aanwezig waren, vonden wij ook fijn. Zo kreeg onze Joep veel aandacht. In al die jaren dat ze Joep opgevangen heeft, was ze nooit ziek en we konden dan ook altijd op haar vertrouwen. Rust, hygiëne en regelmaat vonden wij heel belangrijk. En dat is de kracht van Sylvia. Zij voelt feilloos aan wat je kindje nodig heeft, spart altijd met de papa en mama om te horen hoe zij erover denken, biedt rust, regelmaat én hygiëne. En geloof mij: als je baby’tje net geboren is en nog alles in de mond stopt is dat toch echt wel een belangrijk punt. Onze Joep leerde dan ook van haar met de hand voor de mond hoesten. Een leuk gezicht voor zo’n klein ventje. Ik kan nog heel veel positieve punten van Sylvia en haar opvang noemen. En ik kan je dan ook van harte aanbevelen met haar in gesprek te gaan en een kijkje te gaan nemen.

Cindy Kuppens en Pieter van de Moosdijk

Wij hebben onze Jochem (nu 4 jaar) 2,5 jaar geleden voor de eerste keer naar Sylvia gebracht. Het voelde meteen vertrouwd bij ons kennismakingsgesprek. En het zag er allemaal netjes en schoon uit, wat ik heel belangrijk vind. Sylvia is een consequente, lieve oppas. Hygiënisch. Is erg flexibel als het gaat om verzetten van dagen. Leert de kinderen nette manieren (bijv. handje voor de mond bij het hoesten). Leert ze schoenen aan en uit doen. Ze geeft de ouders en het kind een vertrouwd, huiselijk en liefdevol gevoel. Kortom een TOPPER van een oppas.